Nimic este neutru

Tot ceea ce gândești, tot ceea ce zici contează. Te duce într-o direcție sau în alta. Fiecare gând de tip: „nu sunt în stare să...”, „nu pot să...” sau orice de acest gen, te îndepărtează de la obiectivele tale.

Read More
Cauți Iubirea? Mai bine, las-o să te caute Ea pe tine!

Mulți caută Iubirea deși ar fi mai bine să lase Iubirea să îi caute.

Dacă și tu cauți Iubirea, ar trebui să pleci de la tine însăți, altfel riști să fii perceput ca un hămesit de iubire sau ca unul care merge în jur cu mâna întinsă pentru puțină atenție și iubire. Riști să te regăsești într-o relație cu alt hămesit de iubire și să vă „hrăniți” unul pe celălalt într-un mod nesănătos pentru propriul psihic, riscând să îți pierzi astfel, identitatea.

Read More
De ce Iubire?

Calitatea vieții noastre depinde de calitatea relațiilor pe care le avem.

Relațiile ne pun în fața fricilor noastre cele mai profunde, a sentimentului de singurătate, a sentimentului de a fi nepotrivit, de a nu fi acceptat, a sentimentului de a nu fi îndeajuns.

Read More
Ce ochelari ți-ai pus astăzi?

Marea majoritate a oamenilor văd ceea ce este mai rău în ceilalți – îi văd prin ochii propriei mânii, a fricii și a propriilor limitări. De exemplu, dacă cineva conduce cu viteză mică, îl iau la mișto sau îl înjură. Dacă o vânzătoare greșește să dea restul este judecată „necinstită”, deși, toți facem erori de calcul, din când în când.

Read More
Shakti gawain - Vizualizare Creativa

Acest ghid clasic, din care s-au vandut peste sase milioane de exemplare, contine numeroase exercitii si tehnici care va pot ajuta sa va folositi puterea imaginatiei pentru a crea ceea ce va doriti in viata, pentru a scapa de obisnuintele negative, a creste respectul de sine, a realiza obiectivele vizate in cariera, a deveni mai prosperi, mai creativi, mai sanatosi etc.

Read More