5 săptămâni pentru a te schimba profund cu metoda Louise Hay

Louise-Hay-Memorial-graphic-HayHouse.jpg

Louise Hay este una dintre cele mai iubite autoare new-age. A schimbat viața a milioane de persoane cu învățăturile sale care sunt bazate pe descoperirea și întărirea potențialului pe care fiecare din noi îl deține. Cartea sa, „Poți să îți vindeci viața” este un best-seller internațional cu peste 35 de milioane de cărți vândute și traduse în 30 de limbi.

Louise Hay este una din puținele învățătoare care sunt un exemplu de viață, în sensul că practică ceea ce predică. Mulți dintre guru/învățătorii care s-au improvizat peste noapte și dau sfaturi înțelepte după ce au frecventat ceva cursuri, nu sunt congruenți... una zic și altfel se comportă. Cunosc persoane care pozează în mari persoane ”spirituale” dar nu ratează nici o ocazie ca să bârfească sau să comită răutăți.

Louise a avut o copilărie și o adolescentă dramatică, deja la 5 ani a fost victima unui viol iar la 15 ani a abandonat școala, fiind însărcinată. Singură și fără bani, a fost trebuit să dea în adopție copilul său.

În 1954 s-a căsătorit cu un om de afaceri englez care după 14 ani de căsătorie a părăsit-o pentru o altă femeie.

Viața ei a fost un lung șir de violențe, abandonuri și trădări. Până când, a început să studieze conceptele Noii Gândiri care au ajutat-o să înțeleagă cum gândurile pozitive pot vindeca corpul, mintea și emoțiile unei persoane și îi pot schimba, material vorbind, viața.

Când în 1978 a fost diagnosticată cu cancer la colul uterin, a avut o cădere psihologică. Dar acela a fost momentul în care a înțeles cu adevărat că o viață plină de resentimente a condus-o către boală. A început să se iubească cu adevărat, să se elibereze de resentimente și cu ajutorul curelor de medicină alternativă s-a vindecat.

Acum este o persoană fericită, împlinită și împăcată cu sine și cu viața și continuă să ajute milioane de oameni să îți vindece viața.

Louise Hay este foarte cunoscută pentru afirmațiile pozitive dar acestea nu reprezintă decât o minimă parte din opera sa. Seminariile sale au un impact nemaipomenit asupra persoanelor și sunt printre metodele cele mai profunde pe care le cunosc.

Dacă nu ai avut posibilitatea să participi la un seminar bazat pe metodele sale, putem începe împreuna o călătorie de conștientizare și de vindecare emoțională.

Am înregistrat zece audio, pline de exerciții care, dacă sunt facute bine și cu responsabilitate te ajută să arunci multe din poverile pe care ți le porți, poate inconștient, pe umeri.

Voi publica în fiecare luni și joi dimineața câte un audio pe YouTube. (click AICI)  Abonează-te la canalul meu ca să fii anunțat din timp sau verifică pagina mea de pe FaceBook.

Ai la dispoziție două/trei zile în care să faci exercițiile cu calm și cu responsabilitate. Dacă ți se pare timpul prea scurt, lasă să treacă câte o săptămână între o sesiune și cealaltă. Ia-ți tot timpul necesar să faci bine exercițiile. Vei avea nevoie să oprești video ca să îți iei notițe și să răspunzi la întrebări.

Cumpără-ți un caiet pe care să îl dedici acestor exerciții.

Îți sugerez după vreo 2-3 luni să refaci exercițiile propuse și să compari răspunsurile pe care le dai... vei vedea ce diferență!!!

Îți spun de pe acum că nu va fi o călătorie ușoară cum a fost cea făcută cu Virginia Satir.... poate vei simți chiar nevoia să renunți sau poate îți vei inventa scuze ca să nu mergi mai departe. E ok. Ai răbdare cu tine. Aceste video rămân pe YouTube și le poți relua când vei simți că este ok pentru tine.

Dacă cunoști persoane care ar avea nevoie de acest tip de transformare interioară, simte-te liber să le inviți și pe ele. Aștept comentariile tale pe FaceBook sau pe YouTube. Spor la lucru cu tine însuți!

Iata primul video: introducerea si primul capitol:

https://www.youtube.com/watch?v=zo8GUzHfrk4&feature=youtu.be

Prima zi a noii noastre aventuri de auto-cunoastere – Sanatatea

Iata lista exercitiilor si a intrebarilor pentru astazi.

Exercitiu: Eliminarea problemelor de sanatate.

 1. Enumera toate bolile de care a suferit mama ta.

 2. Enumera toate bolile de care a suferit tatal tau.

 3. Enumera toate bolile de care ai suferit tu.

 4. Sesizezi vreo conexiune?

Exercitiu: Starea de sanatate si boala

 1. Iti mai amintesti de bolile de care ai suferit in copilarie?

 2. Ce te-au invatat parintii despre boli?

 3. Ce ti-a facut placere cind erai bolnav in copilarie?

 4. Crezi ca ai pastrat o convingere legata de boli din copilarie, pe care continui sa o aplici in prezent?

 5. Ce contributie ti-ai dus la starea sanatatii tale?

 6. Iti doresti cu adevarat ca starea ta de sanatate sa se schimbe? Daca da, in ce directie?

Exercitiu: Pretuirea de sine

 1. Merit sa ma bucur de o sanatate optima?

 2. De ce ma tem cel mai mult atunci cand vine vorba de starea mea de sanatate?

 3. Ce „obtin” ca urmare a convingerii mele?

 4. Ce lucru ma tem sa nu se intample daca renunt la aceasta convingere?

https://www.youtube.com/watch?v=fOBuPY99Lcw&feature=youtu.be

louise hayRivaduComment