Autohipnoza pentru a creste propria capacitate de vizualizare

vizualizare.jpg

De cand public audio pe You Tube, am fost contactata de mai multe persoane care se plang ca nu reusesc sa „vada” nimic in timpul meditatiilor ghidate.

In primul rand, e gresit sa credem ca inchidem ochii si incepem sa vedem EXACT cum vedem in lumea reala.

In realitate, ceea ce „vedem” intr-o meditatie ghidata este un mix de senzatii si emotii pe care creierul le transforma intr-un anumit fel de imagini.

Dar, capacitatea noastra de a vizualiza, adica de a vedea imagini in timpul meditatiilor ghidate este foarte importanta pentru realizarea scopurilor noastre.

Multi sportivi de performanta folosesc cu succes vizualizarea pentru intrecerile pe care le au.

Vizualizarea poate fi folosita si pentru a folosi Legea Atractiei, pentru a realiza in lumea materiala obiectivele si telurile noastre.

Prin urmare, iata o autohipnoza pentru a creste propria capacitate de vizualizare.

Aceasta autohipnoza te ajuta sa trezesti enorma capacitate creativa care este in fiecare din noi, printr-o tehnica foarte eficienta de vizualizare.

Cum am mai spus inainte, vizualizarea iti permite sa vezi, sa imaginezi, sa re-creezi lucruri, persoane si situatii in mintea ta pentru ca apoi, sa o realizezi – prin repetie si constanta – in viata reala.

Vizualizarea este o forma avansata de imaginatie, pe care, noi toti, in mod inconstient o facem in fiecare zi. O putem numi „gand” dar nu este legata de logica si rationalitate. E ceva mai degraba legat de instinct, care vine din profundul fiintei noastre, din inima mintii subconstiente.

Este un proces rapid, instantaneu, spontan.

La nivel constient aproape ca nu ne dam seama de procesele de vizualizare pe care le declansam cu un simplu gand.

Vizualizarea este o forma de gand extrem de puternic: creeaza conditiile si ne furnizeaza coordonatele mentale pentru a realiza ceea ce am vizualizat.

Oricum, nu se trateaza de ceva irational sau legat de magie, nicidecum; este un proces studiat si verificat si de stiinta. Iata ce spune neurologul Ian Robertson:

 

„Vizualizarea este compusa din figuri, sunete, mirosuri, gusturi, impresii tactile pe care le putem simti intr-un mod incredibil de adevarat in universul infinit din creierul nostru. Creierul uman este obiectul cel mai complex din Univers si are capacitati uimitoare, multe dintre ele, neintelese.”

 

Cu ajutorul acestui audio de autohipnoza, ghidat de vocea mea dar in totala autonomie, vei putea cobori intr-o profunda stare de relaxare si de intensa comunicare cu mintea ta subconstienta. Astel, vei trezi tot potentialul tau creativ si vei continua cu diferite exercitii de vizualizare:

  1. Vizualizarea unui lucru, o persoana sau o situatie;

  2. Vizualizarea contextului in care creatia se misca si exista;

  3. Vizualizarea detaliilor specifice;

  4. Vizualizarea de emotii, senzatii legate de actul de a creea;

  5. Observare la nivel microscopic;

  6. Observare la nivel macroscopic.

  7. Intelegerea a ce anume obiectul, persoana sau situatia te pot invata.

Aducand in starea de veghe ceea ce inveti si „tablourile” tale subconstiente, vei putea, cu adevarat sa incepi sa schimbi in bine realitatea care te inconjoara.

In acest audio folosesc imaginea unui ascensor, privelistea de pe un balcon, deci, daca suferi de rau de inaltime sau de claustrofobie, ar fi mai bine sa nu asculti acest audio.

Daca ai intrebari te astept cu drag pe FaceBook sau pe YouTube!

https://youtu.be/Er5LzouCWEI