Autohipnoza pentru autostima

autostima.jpg

Autohipnoza este un mod delicat prin care putem intra in contact cu partea cea mai profunda din noi si anume, partea subconstienta.

Autohipnoza ne ajuta sa comunicam direct cu aceasta parte folosind chiar limbajul subconstientului. Iar limbajul preferat al sau este limbajul hipnotic care functioneaza prin repetrea unor instructiuni intr-o stare de relaxare profunda.

In timpul autohipnozei, vocea mea te va insoti pentru a te ajuta sa intri intr-o stare de relaxare profunda unde mintea constienta si critica se poate relaxa si poate deveni mai receptiva la instructiunile primite.

Aceste instructiuni sunt de natura pozitiva, constructiva.

Cu maximul respect si delicatete, vei actiona in mod direct asupra tie insuti pentru a elimina franele auto-limitante si pentru a putea exprima, in sfarsit, maximul potential in orice camp al vietii tale.

As vrea sa fie foarte clar ca nimic nu iti este impus sau fortat.

Meditatiile de autohipnoza sunt gandite ca sa iti furnizeze instrumentele cu care sa actionezi pentru propria bunastarea in maxima libertate. NU sunt concepute pentru a te manipula. Sunt gandite cu maximul respect pentru sacarlitatea si unicitatea oricarui individ. (nu fa altuia ce tie nu iti place!)

In realitate, starea de hinoza si autohipnoza este o stare naturala a mintii umane.

Mintea subconstienta vorbeste limbajul hipnotic pentru ca functioneaza hipnotic.

Se poate spune ca noi toti suntem sub efectul hipnozei cand reactionam in mod mecanic in situatii asemanatoare, cand ne trezim sa suntem propriile victime ale micilor/marilor gesturi compulsive sau cand repetam aceleasi greseli la nesfarsit.

Toate dependentele au o natura hipnotica, asa cum o au si schemele noastre comportamentale.

Acestea sunt actionate de energii psihice subconstiente, de „programe” instalate in mintea noastra de obisnuinte, invataminte, convingeri, idei negative, conditionari etc.

Acestea sunt programe care ne hipnotizeaza.

Parintii, prietenii, profesorii, autoritatile, mass-media ne conditioneaza viata instalandu-ne programe care poate nu sunt tocmai potrivite personalitatii noastre.

Cu ajutorul autohipnozei putem sa ne „de-programam” de programele care ne limiteaza si sa ne „re-programam” cu programe care ni se potrivesc si sunt aliniate cu visele, obiectivele noastre.

Personal, consider autohipnoza una dintre cele mai eficiente si rapide metode cu acest scop: de-programare si re-programare.

De ce autohipnoza pentru autostima?

Viata devine din ce in ce mai complexa pentru noi toti. In fiecare zi, trebuie sa luam decizii, sa facem alegeri iar ritmurile devin din ce in ce mai frenetice si stressante. Timpul de decizie este redus la minim.

Marea majoritate dintre noi traim momente de discomfort, indecizie si nesiguranta.

Increderea in sinte, autostima este o calitate pe care fiecare dintre noi ar fi bine sa o intareasca si sa o antreneze.

O buna autostima este necesara orisicui nu numai celor care se simt timizi, nesiguri sau indecisi.

Toti noi, cel putin o data in viata ne putem simti timizi, nesiguri sau indecisi...

Am gandit trei audio de autohipnoza care pot fi un percurs integrat care sa permite intarirea si antrenarea increderii in sine.

Pot fi folosite dupa preferinta, important este sa fie folosite cu constanta si in mod regulat.

Cele trei audio vor fi:

  1. Vocea ta profunda.

  2. Adevaratul tau „EU”.

  3. Recunoasterea de sine.

Te imbratisez cu dragoste!

Autohipnoza pentru Autostima: Vocea ta profunda

Pot exista nenumarate motive pentru care o persoana se bucura de succes in viata (fie ca e vorba de viata personala fie de cariera).

De-a lungul anilor in care am interactionat cu oamenii am observat ca cel mai important element, care fac ca o persoana sa se bucure de succes sau nu, este felul in care acea persoana simte despre sine. Cei care se iubesc cu adevarat, care se considera oameni de valoare, au mai multe sanse sa se bucure de succes.

Ce au in plus oamenii de succes fata de ceilalti oameni?

Respectul de sine sau increderea in sine. Au incredere in ei si in puterile lor interioare.

Respectul de sine se defineste cel mai bine ca fiind sentimentul de plenitudine pe care il ai fata de tine insuti.

Oamenii cu respect de sine ridicat cred ca au mai multe sanse de reusita in ceea ce isi propun.

Se respecta si stiu ca alti oameni ii respecta.

Aceasta nu inseamna ca sunt intotdeauna plini de optimism, idiferent de situatie, si ca zambesc si sunt glumeti tot timpul.

Cu toti avem zile proaste si perioade in care totul pare sa ne mearga prost.

Oamenii cu un respect de sine ridicat pot accepta asta fara sa se lase complesiti.

Inainte de a fi multumit de deciziile pe care le iei, trebuie sa crezi in tine. Trebuie sa crezi cu adevarat in valoarea ta. Daca nu ai respect de sine, cum poti fi sigur ca deciziile pe care le iei sunt valoroase?

Cheia ca sa iti schimbi parerea despre tine este in subconstientul tau. Singura cale de a ajunge la subconstient este prin intermediul mintii. Iar cea mai rapida cale este prin intermediul autohipnozei.

Iata prima autohipnoza pentru autostima: Vocea ta Profunda. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=vEQDUWgpji0&feature=youtu.be

Autohipnoza pentru autostima - Adevaratul EU

Astazi avem al doilea audio pentru autostima.

Cine esti TU cu adevarat?

Esti hainele, obiectele, corpul tau?

Esti relatiile tale?

Esti serviciul tau?

Esti durerile si bucuriile tale?

Cine esti?

Daca ai renunta la tot ceea ce CREZI ca esti cine ai fi?

Iti las placerea sa asculti acest audio.... daca ti-a placut lasa-mi un coment.

https://www.youtube.com/watch?v=pjxeZ1_4nGU&feature=youtu.be

 

Audio nr. 3 Autohipnoza pentru Autostima

Cum putem avea controlul propriei vieti? De ceva timp va tot rod urechile cu... autohipnoza!

Dar, chiar as vrea sa va ganditi foarte serios: cum ar fi daca ati avea aceasta abilitate? Vorbesc despre abilitatea de a hipnotiza.

Pentru ce a-ti folosi-o?

Multi s-ar gandi sa o foloseasca pe ceilalti! :-)

Dar, cred ca in primul rand hipnoza ar trebui practicata pe sine.

Autohipnoza este un instrument minunat ca sa descatusam fortele si talentele care sunt inauntrul nostru.

Ne poate ajuta sa ajungem la cel mai inalt potential pe care il avem.

Intre paranteze fiind spus... ma intreb adeseori, cum ar arata lumea in care traim daca fiecare om ar putea fi maximul la ceea ce este cu adevarat.... in controlul propriei vieti, inspirat, motivat, implinit.

Deci, daca ai putea sa imbunatatesti o arie a vietii tale, care ar fi?

Oricare ar, cel mai bine ar fi sa incepem prin a dezvolta, in interiorul mintii noastre, o imagine mai buna a noastra, despre noi.

Sa spunem, ca vrem sa avem o forma fizica mai buna. Incepem, in mintea noastra, sa ne imaginam nu numai ca am obtinut deja acea forma fizica, dar cum ne simtim, cum ne comportam (de exmplu, spunem nu la prajituri, spunem da la miscare).

Reusita obiectivelor este strans legata de ceea ce credem, ne imaginam si ne povestim in mintea noastra.

Si mai rau, multe persoane se culca stresati, cu ganduri „negre”. Si se trezesc nu tocmai fericiti.

Este o problema, o mare problema pentru ca atunci cand nu gandim bine despre noi insine, nu ne simtim bine si cind nu ne simtim bine, Nu facem lucrurile bine, nu facem lucrurile in modul cel mai potrivit.

Prin intermediul acestor audio de autohipnoza, ceea ce incerc sa va transmit este cum sa va controlati gandurile si cum sa va programati mintea asa cum ati face-o cu un nemaipomenit si performant computer.

Din pacate, acest computer care este mintea voastra a fost deja programat (prin hipnoza) din momentul cind ati venit pe lume: ati fost programati de parinti, invatatori, societate, religie, publicitate etc. Dar mai ales prin intermediul dialogului interior. Daca nu aveti viata de vis pe care o doriti.... atunci ati fost programat cu programe cam ... nasoale, de insucces, nefericire etc.

Multi cred ca hipnoza si autohinoza este ceva care te face sa dormi, sau „e lucrul diavolului” :-) , sau devii inconstient si nu mai ai control asupra propriei persoane. In realitate, noi intram in stari hipnotice, deci intram in hipnoza de mai multe ori pe zi. Cand conducem si ajungem la destinatie fara sa ne amintim strada pe care am parcurs-o pentru ca eram cu gandul in alta parte... asta este hipnoza. Sau, vorbesti cu o persoana care trimite un mesaj de la celular si persoana nici macar nu te aude... ia ghiciti! Persoana in cauza este intr-o stare hipnotica. Starea hipnotica nu este decat o stare naturala a creierului.

Gandurile noastre care creeaza sentimente au influenta asupra actiunilor noastre dar chiar si asupra corpului nostru.

Deci, cred ca este momentul sa eliminam vechile si nefolositoarele programe pe care le avem in minte si sa instalam altele noi, de succes.

Iata al treilea audio de autohipnoza. Cele trei audio ar trebui ascultate, prin rotatie, cate unul pe zi. Cel putin o luna, eventual cu o zi de pauza pe saptamana.

https://www.youtube.com/watch?v=kkQRkM_WhH0&t=25s