Cauți Iubirea? Mai bine, las-o să te caute Ea pe tine!

Mulți caută Iubirea deși ar fi mai bine să lase Iubirea să îi caute.

Dacă și tu cauți Iubirea, ar trebui să pleci de la tine însăți, altfel riști să fii perceput ca un hămesit de iubire sau ca unul care merge în jur cu mâna întinsă pentru puțină atenție și iubire. Riști să te regăsești într-o relație cu alt hămesit de iubire și să vă „hrăniți” unul pe celălalt într-un mod nesănătos pentru propriul psihic, riscând să îți pierzi astfel, identitatea.

Cea mai importantă relație este aceea cu tine însuți. Începe de la tine!

Conectează-te cu cea mai bună parte a ta, acea parte iubitoare, spirituală, generoasă și care iubește 100%: conectează-te cu inima ta și iubește-te!

Dă-ți permisiunea să te simți, chiar dacă nu ești într-o relație, cum te-ai simți dacă ai fi deja în relația ideală. Asta va permite câmpului tău energetic să devină atrăgător pentru persoana (sau persoanele) potrivite.

Altfel, din mulțimea asta de oameni, riști să alegi și să atragi dintr-un punct de frică, cu precauție, negociind. Sau, cum am mai spus, riști să te găsești într-o relație distructivă cu un alt hămesit de iubire.

Dacă în interiorul tău te simti deja ca și cum ai în viața ta persoana ideală atunci este foarte ușor să o atragi. Simte cu toata ființa cum este să fii în relația ideala cu persoana justă pentru tine.

Suntem vibrații și avem un „magnet” al inimii care acționează 24 de ore din 24.

Ceea ce simți și cum te simți determină vibrația ta și atrage acea persoana care caută ceea ce tu oferi, chiar dacă motivele pot fi diferite.

Trebuie să fim independenți, mai ales din punct de vedere emoțional. Să fim conștienti că „nu ne lispsește nimic”. Ca persoane, dacă suntem compleți 100%, atunci când întâlnim persoana justă, ea nu va umple goluri ci ne va face să strălucim, să punem în lumină calitățile și darurile noastre interioare.

 Viață lungă, plină de Iubire și prosperitate!

Rivadu