Ce crezi despre succes?

Cauta succesul in orice faci!

Cauta succesul in orice faci!

Multe persoane cred ca a avea succes este ceva „rau”, a avea succes e ca si cum ar fi incompatibil cu a fi plin de compasiune si a face diferenta in acesta lume. Conceptul de succes, in mintea multora pare a fi incompatibil cu bunatatea, cu constiinta si cu spiritualitatea, in ultima instanta.

Cred ca o viata extraordinara le are pe amandoua: si succes si semnificatie ca fiinta umana. Daca nu ai succes, o parte din tine risca sa se simta mica si nesemnificativa. Succesul te ajuta sa schimbi vieti, sa impartasesti cu cat mai multi oameni posibil din esenta fiintei tale.

Oameni fiind, avem o foame innascuta de a ne realiza in mod complet ca fiinte umane. Avem o foame innascuta sa dezvoltam si sa impartasim cu semenii nostri darurile cu care am venit pe acest pamant. Suntem proiectati ca sa stralucim.

Fara sa dam o semnificatie vietii noastre, cred ca ne simtim ca umblam in van pe aceasta planeta. Facem umbra pamantului degeaba, cum se spune prin partile mele.

Nu este nimic gresit in a avea succes, in a lupta pentru propriile visuri, in a straluci.

In realitate, succesul este un proces creativ, un proces in care ne infrangem fricile si o reflectarea a auto-stimei.

Te incurajez sa cauti succesul in tot ceea ce faci. Si in timp ce urmaresti succesul personal, continua sa inspiri pe cei din jurul tau ca sa lasi aceasta lume un loc mai bun decat l-ai gasit.

Poti sa ai succes si poti fi bun si poti fi spiritual. Poti.

Viata lunga si prosperitate!