De ce Iubire?

Calitatea vieții noastre depinde de calitatea relațiilor pe care le avem.

Relațiile ne pun în fața fricilor noastre cele mai profunde, a sentimentului de singurătate, a sentimentului de a fi nepotrivit, de a nu fi acceptat, a sentimentului de a nu fi îndeajuns.

Relațiile ne invită la dans cu acel sentiment (câteodată placut) de incertitudine.

Pentru multe persoane este ok să se mulțumească și cu puțin dar, nu am întâlnit nici o persoană care vrea să crească spiritual și personal și care să se „mulțumească”. La un moment dat, totul se dă peste cap pentru că relațiile oglindesc cine suntem în esență.

Relațiile frumoase și împlinite sunt baza succesului pentru o viață bogată și plină de semnificație. O persoană poate avea absolut tot ceea ce este de dorit în viață: bani, succes, o casă minunată, o super mașină și orice altceva.... dar, dacă nu are relații profunde, împlinite și mai ales, relații intime de calitate, tot restul conteaza mai nimic.

Subiectul „relații” este foarte important pentru că viața fiecăruia dintre noi este puternic influențată de calitatea relațiilor cu celelalte persoane.

În plus, relațiile sunt ca niște lentile care măresc: amplifică experiențele. Asigură-te că amplifici experiențele tale, mai ales pe cele pozitive.

Dacă am împărți persoanele în două categorii: cele care se lasă trăite (luate de val, luate de viață) și cele care vor, în mod conștient, să își trăiască viața...din care categorie faci parte?

Persoanelor care se lasă luate de val nu le pasă de ce anumite lucruri li se întâmaplă și nici cum ar putea să își îmbunătățească viața. Nu sunt genul de persoane care doresc să crească și să acționeze în mod pozitiv pentru a fi fericite.

Sper că faci parte din a doua categorie... (și faptul că citești aceste rânduri mi-o confirmă, altfel nu ai fi fost curios) acele persoane care vor să își trăiască viața în modul lor, care vor să aibă ceea ce e mai bun pentru ele si pentru viața lor ca apoi, să poată dărui mai departe ceea ce e mai bun.

 

P.S. Pe 1 august 2019 va fi disponibil cursul despre relații de iubire (și numai): „Iubirea te caută”. Detalii în curănd.

 

Viață lungă, plină de Iubire și prosperitate.

Rivadù