Freddy Jacquin și cel mai mare proiect pentru renunțarea la fumat

Fumezi și vrei să te lași de fumat? Sau poate, ai pe cineva drag care dorește să se lase de fumat. Sau, poate nici una dintre cele doua variante. Oricum ar fi, te invit să citești acest articol și să decizi dacă dorești să faci parte și tu din cel mai mare proiect pentru renunțarea la țigări care a existat până acum.

Freddy Jacquin este un hipnoterapeut din UK care practică hipnoterapia din 1995. Este un hipnoterapeut și antrenor recunoscut la nivel internațional cu o vastă experiență: până acum, a avut mai mult de 30.000 de clienți.

Este autorul cunoscutei metode de eliminare a durerii prin hipnoză: Tehnica Săgeata. Împreuna cu fiul său, Anthony, un alt talentat și stimat hipnoterapeut, conduc cursuri de formare în toată lumea.

Pe Freddy și pe Anthony i-am cunoscut la cursul „Tehnici moderne de hipnoză și Tehnica Săgeata”, curs găzduit, anul trecut, la București de Academia Română de Hipnoză (condusă de Eugen Popa și Angela Nuțu).

Freddy și Anthony au impresionat nu numai prin abilitatea și dăruirea lor ca și traineri dar și prin compasiunea și generozitatea pe care au demonstrat-o în timpului cursului: au folosit fiecare moment disponibil pentru a face ședinte de hipnoză (gratuite) oricărui cursant care le cerea ajutorul.

În aceeași linie de idei, compasiunea și generozitatea lui Freddy s-a demonstrat și într-un alt mod neașteptat: de anul trecut ajută, în mod gratuit, pe oricine suferă de durere fizică.

În urma enormei experiențe pe care o are cu persoanele care doresc să se lase de fumat (între ședințele private și ședințele de grup, Freddy a ajutat mai bine de 20.000 de persoane să se lase de fumat) el a pus la punct un protocol pentru a veni în ajutorul celor care doresc să elimine acest obicei nociv.

Găsești aici, articolul de pe blogul lui Freddy referitor la acest subiect: https://freddyjacquin.com/why-my-plumber-may-have-helped-thousands-quit-smoking/?fbclid=IwAR3gURe9Fx1hdzCTSzBX96zczMpoXwiNJfsi50i2TKUObDCxlx0mC7Nlr1E

În urma cursului de la București, am rămas în contact cu Freddy și în primăvară mi-a vorbit despre ideea sa: aceea de a ajuta cât mai multe persoane să se lase de fumat.

Am bucuria de a participa la acest proiect: am tradus și am înregistrat în limba română și în limba italiană acest produs.

Freddy a avut o altă idee genială:  cine dorește, poate descărca acest produs (broșura plus audio de hipnoză) si numai după ce s-a lăsat de fumat îi va trimite prin contul PayPal 10 £. Jumătate din banii încasați Freddy îi va dona orfelinatelor.

Deci, dacă ești fumător, îți recomand să citești broșura și să asculți "inregistrarea" audio de hipnoză.. Nu te costă absolut nimic. În broșură nu există informații inutile și nu e o pierdere de vreme. Freddy este o persoană foarte concretă care îți pune la dispoziție informații prețioase și utile pentru a întelege mai bine de ce și cum ai acest obicei.

Dacă nu ești fumător, poate vrei să ajuti pe cineva direct sau, poate dorești să faci parte din acest proiect pentru a face lumea în care trăim o lume mai frumoasa, mai liberă și să dai posibilitatea acelor care fumează să înceteze să își distrugă sănătatea și să cheltuie banii și timpul lor în mod absolut inutil.

Te invit să distribui acest articol sau video-ul în care vorbesc despre acest proiect și de o anumită experiență personală care m-a determinat să particip cu mult drag la acest proiect. (voi publica acest video maine, pe 1 iulie)
Sau, dacă preferi, poți distribui direct pagina de unde se poate descărca acest produs.

Tot datorită generozității și simpatiei lui Freddy, oameni din întreaga lume și-au unit forțele și produsul pentru renunțarea la fumat este tradus (deocamdată) în 34 de limbi. Chiar dacă trăiești pe alte meleaguri sau dacă ai prieteni din alte țări, îi poți informa de această oportunitate.

Iată site-ul de unde poți descărca produsul digital: https://www.worldquitsmoking.com/it/

Site-ul lui Freddy Jacquin, poți avea mai multe informații despre el: https://freddyjacquin.com/

Site-ul lui Anthony Jacquin: http://www.anthonyjacquin.com/

45543881_2191994911122215_2686646260059865088_n.jpg

Cartea lui Freddy Jacquin pe care ți-o recomand cu toată inima, dacă ești pasionat de hipnoză. Este în limba engleză. (P.S. Grafica coperții cărții lui Freddy am realizat-o eu ;-) ) https://amzn.to/2JdcIIq