Iubirea înseamnă…

Iubirea înseamnă... încredere, acceptare, stimă... acestea ar fi fundamentele.

Iubirea este dorința de a crește împreună.

Iubirea înseamnă a fi PREZENT pentru cineva, conștientâzand faptul că obiectivul comun nu este ceva de atins în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat. Obiectivul acela este de a recunoaște unde ești aici și acum și de a fi complet prezent aici și acum pentru acea persoana.

Iubirea este...o alegere. Obiectivul nu este de a te îndragosti în mod banal ci de a crește în iubire și prin iubire astfel încât să devii mai mult decât ești, nu mai puțin.

Iubirea...nu ar trebui să te facă să te simți că ești „mai puțin” ci „mai mult” decât înainte. Ar trebui să te facă să te simți în expansiune nu în „restrângere”/”constrângere”.

Iubirea este...să vezi ce-i bun și măreț în celălalt chiar și în momentele în care el/ea nu este capabil să le vadă în el insuși.

Iubirea și Frica nu pot co-exista împreună. Prin urmare, cred că Iubirea înseamnă să lăsăm Fricile deoparte și să învățăm să avem Încredere.

Și lucrul cel mai important pe care l-am învățat, în timp, despre Iubire, este că poți da Iubire cuiva DOAR când ai învățat să ți-o dai în mod incondiționat ție însuți. Când ai învățat să ai încredere cu adevărat în tine, să te respecți, să fii onest cu tine însuți, doar atunci poți dărui aceleași lucruri unei alte persoane. (de aceea am creeat Noua Imagine de de Sine, pentru a învăța ceea ce nimeni te-a învățat, adevărata TA valoare).

Doar în acel moment poți face alegeri înțelepte în ceea ce privește persoana sau persoanele pe care le lași să intre în viața ta. Și asta, pentru că sunt bazate pe încredere, respect și onestitate cu tine însuți și nu dictate de frică și nevoie.

Pentru mine, asta e Iubirea. Și pentru tine, ce este Iubirea?

 

Viață lungă, plină de iubire și prosperitate,

Rivadù.