Nimic este neutru

Tot ceea ce gândești, tot ceea ce zici contează. Te duce într-o direcție sau în alta. Fiecare gând de tip: „nu sunt în stare să...”, „nu pot să...” sau orice de acest gen, te îndepărtează de la obiectivele tale.

Orice conversație, oricât de nesemnificativă ar părea, contează enorm când este vorba de a obține ceea ce dorești de la viață. Am auzit de nenumarate ori răspunsul ăsta, într-o formă sau alta:

„Vrei să spui că discuțiile banale cu prietenii sau cu colegii de serviciu influențează în mod negativ dorințele mele de a deveni prosper, sănătos, de succes sau fericit? 10 minute de știri la TV are influența asta asupra vieții mele?”

EXACT!

Fiecare cuvânt contează. Dacă conversațiile tale sunt pline de lamentări sau te focalizezi pe ceea ce îți lispește sau te face nemulțumit în viață, atunci, aceste conversații ucid posibilitățile tale de a avea succes. Același principiu este valabil pentru orice acțiune pe care o faci.

Fii atent la energia pe care o pui în cuvintele și acțiunile tale. Au efectul bumerangului. Se întorc la tine, cu mai multă putere decât le-ai lansat.