Programul de 40 de zile din "Cartea Abundentei"

1.jpg

Programul de
40 de zile din
"Cartea Abundenței"

Inainte de a incepe programul ia un jurnal/caiet in care scrii urmatoarele fraze:

Incepand din aceasta zi, …. …………………, incetez sa mai cred ca banii vizibili sunt sursa mea de bunastare si de siguranta si incep sa privesc lumea efectelor asa cum este ea: o reflectare a convingerilor mele.

Pana acum am crezut in puterea banilor, motiv pentru care am cedat puterea mea personala si autoritatea mea, conferite mie de Dumnezeu, unei convingeri obiectivate.

Pana acum am crezut in posibilitatea lipsurilor, provocand astfel o ruptura la nivelul constiintei mele de Sursa reala a bunastarii mele.

Pana acum am crezut ca sunt un simplu muritor ce traieste in conditii materiale; datorita acestei credinte, i-am cedat omului din mine si mediului in care traiesc puterea mea.

Pana acum am trait in iluzia creata de constiinta colectiva a umanitatii, de gandurile eronate ale oamenilor, si mi-am limitat astfel fiinta nelimitata. S-a terminat!

Incepand din aceasta zi renunta la asa-zisa mea umanitate si imi reclam mostenirea divina. Cu alte cuvinte, de acum inainte ma voi considera o fiinta divina.

Incepand din aceasta zi nu il voi mai recunoaste decat pe Dumnezeu ca Substanta a mea, ca sursa a bunastarii mele si ca Factor de Siguranta.

Apoi, in fiecare zi asculta afirmatiile pentru acea zi, apoi, scrie in caiet ceea ce simti, ceea ce gandesti dupa aceasta afirmatie.

Multe persoane pot avea revelatii.

Pe YouTube am publicat doar 10 audio pentru ca in practica, aceste afirmatii se reiau de inca trei ori astfel ca la sfarsit avem 40 de zile dedicate acestui program.

Daca ai intrerupt si o singura zi trebuie sa iei programul de la capat.

Mult succes!