Shakti gawain - Vizualizare Creativa

ae88f91efe1b02607788ff5df27d6d82--book-nerd-book-reviews.jpg

Acest ghid clasic, din care s-au vandut peste sase milioane de exemplare, contine numeroase exercitii si tehnici care va pot ajuta sa va folositi puterea imaginatiei pentru a crea ceea ce va doriti in viata, pentru a scapa de obisnuintele negative, a creste respectul de sine, a realiza obiectivele vizate in cariera, a deveni mai prosperi, mai creativi, mai sanatosi etc.

Cartea va poate ajuta sa stapaniti mai bine cursul propriei vieti.

Shakti Gawain a studiat psihilogia si dansul la Reed College si la Universitatea din California, iar dupa absolvire a calatorit timp de doi ani in Europa si Asia, studiind filozofii orientale, meditatia si yoga. Dupa revenirea in America, s-a implicat in miscarea pentru potentialul uman, citind intens si lucrand cu diversi instructori.

Aflata in postura unui magistru cald, echilibrat si inspirat, Shakti tine seminarii pe plan international si conduce ateliere de lucru in toata lumea. Timp de mai bine de douazeci de ani, a ajutat mii de oameni sa invete sa aiba incredere in fortele proprii si sa actioneza in virtutea adevarului launtric, pentru a ajunge astfel sa-si elibereze si sa-si dezvolte creativitatea in toate domeniile de existenta.

Este autoarea volumelor: Living in the Light. A Guide to Personal and Planetary Transformation (1986), Return to the Garden (1989), The Path of Transformation (1993), Vizualizarea creativa (1995), Creating True Prosperity (1997), Cele patru niveluri ale vindecarii (1997).

Iata cartea aici:

https://youtu.be/TUyuvhx6KxU

https://youtu.be/AAPuA2o_wLw

https://youtu.be/wJy09j3plO0

https://youtu.be/heEsoUfoWl0