top of page

Bine ai venit!

… pe site-ul Rivadù! Îmi pare bine să te întâlnesc în lumea virtuală. Probabil mă cunoști sub numele de Rivadù.

Numele meu este Felicia J. Ursărescu.

Primul meu contact cu lumea creșterii personale a fost când, la 13 ani am gasit o carte de NLP în care erau explicate tehnici de gestiune a timpului și tehnici de studiu. Am pus în aplicare fiecare cuvânt (cred ca și fiecare virgulă) din acea carte pentru că eram foarte speriată de examenul de admitere la liceu. 
Rezultatul? Am intrat cu nota 10 la matematică.


În anul urmator, m-am confruntat cu o serioasă depresie după moartea tatălui meu. Mama unei prietene din liceu (care, culmea, era psiholog) mi-a prezentat fratele său, Cornelius, care, se ocupa de Yoga și tehnici de meditație.(vorbim încă de regimul lui Ceaușescu).

 

În realitate, acel domn, care era mai mare decât mine cu 20 de ani, avusese o infecție la lichidul cerebral în timpul serviciului militar. După ce s-a îmbolnăvit, medicii i-au dat maxim 8 luni de viață. Astfel, cu sentința de moarte in mână, Cornelius a putut avea acces la un anumit guru care trăia in București. Cu un regim de viață sever, exerciții de meditație si yoga zilnice a reușit să trăiască deși activitatea motorie era compromisă.


În această viață am fost binecuvântată să întâlnesc multe persoane extraordinare dar, Cornelius rămâne persoana cea mai dragă sufletului meu. Cu o blândețe extremă m-a ajutat să trec prin acea perioadă dificilă. Sub îndrumarea lui am practicat Hatha yoga și diferite forme de meditație.


Viața mi-a purtat pașii în alte direcții și astfel, am absolvit Facultatea de Informatică în Iași urmat de un Master în Marketing și Comunicare. Dar, în tot acest răstimp, am continuat să caut, să citesc mai ales că, spre marea mea bucurie, după căderea regimului comunist, au fost publicate multe cărți de spiritualitate si creștere personală, interzise până atunci.

Voiajul meu….

După câțiva ani petrecuți în domeniul editoriei și a publicității, mai mult în glumă decât în serios, am ajuns în Italia. De fapt, ar fi trebuit să plec în Australia, dar o prietena m-a chemat în Italia și nu am stat prea mult pe gânduri pentru că vroiam să invăț limba și să cunosc cultura italiană înainte de a pleca, definitiv, în Australia.


Ideea este că în Australia nu am ajuns (încă) și tot în Italia sunt. În Italia am inceput să predau cursuri de certificare Microsoft și de informatică dar în același timp, am inceput să frecventez diferite cursuri și grupuri de creștere personală.


Am început cu EFT (Emotional Freedom Tecnique), NLP, am devenit apoi Master Reiki Usui, Master Reiki Karuna, Master Reiki Celtic, Theta Healing, Leader Yoga della Risata, Metoda Silva, Psich-K Plus, Omega Deep Trance Healing, Heart Healing, Core Transformation, Subliminal Therapy.


Pentru moment, domeniul care mă pasionează cel mai mult este cel al Hipnozei. (hipnoză regresivă, tehnici moderne de hipnoză, controlul durerii prin hipnoză și diferitele aplicații ale hipnozei pentru vindecare și amplificarea propriului potențial). 


Am frecventat diferite cursuri unde am întâlnit persoane nemaipomenite dar  mai ales am văzut în direct puterea minții umane. 


Câțiva dintre trainerii mei de hipnoză pe care îi admir: Roberto Deidda Damus, Rennè Martina, Roy Martina, Brian Weiss, Anthony si Freddy Jacquin, Sheila Granger, Dr. Marco Paret, Shin Mads Aggerholm, Elio Isaia si Giuseppe Arena.

Studiile mele holistice

Iată, câteva dintre cele mai importante cursuri la care am participat. Cursurile pe care nu le consider importante nu le menționez, așa cum nu voi menționa anumiți traineri sau învățători. Lista care urmează face parte nu numai din CV-ul meu dar și din formarea mea ca și Terapeut:

 • Am început în 2002 să studiez EFT (Emotional Freedom Tecnique) cu fondatorul acesteia, Gary Graig. Am continuat cu următorii traineri: Andreea Fredi, Andrew Lewis, Francesco Cirigliano.

 • Operator BSFF

 • Lider Yoga Rasului

 • Metoda Louise L. Hay

 • Theta Healing nivelul 1 si 2 + Abundență

 • Master Reiki metoda USUI

 • Master Reiki KARUNA

 • Master Reiki Celtic

 • Omega Deep Trance Healing

 • Heart Healing

 • Diploma de Naturopatie Științifică – Universitatea Științelor Sănătății Psihologice și Sociale

 • Formare in Coaching – Centrul Universitar Internațional Arezzo

 • PsychK-Plus

 • Practitioner NLP

 • Core Transformation Training

 • Hipnoză Vieți Trecute

 • Training în formare Inel Gastric Virtual

 • Tehnica Săgeata și Tehnici Moderne de Hipnoză

 • Curs Internațional de Hipnoză Regresivă

 • Training în Hipnoza Eriksoniană

 • Tratarea traumelor, a sindromului post traumatic și a fobiillor cu tehnica Rewind

Professional Coach (B-0264A)

înscrisă la

Registrul Național Coach Profesionisti – Italia,

specializată în coaching cu persoane dificile.

Termenii de coaching/counseling/mentoring

Confidențialitatea conținutului

Ceea ce va fi spus prin intermediul Skype/zoom, în persoană sau prin schimb de e-mail este strict confidențial și ambele părți sunt obligate să mențină acordul de confidențialitate, până și după terminarea contractului.

Respect normele de privacy care corespund regulamentului UE n° 2016/679 cunoscut ca GDPR.

 

Responsabilitate

Eu ca și Coach sunt responsabilă de instrumentele pe care le folosesc în timpul ședințelor de coach și de clima profesională din timpul ședințelor.

Clientul este și rămâne responsabil de propria stare emoțională și de urmărirea și realizarea propriului Obiectiv.

NU lucrez cu persoane cu tulburari mintale care folosesc medicamente pentru sănătatea mintală. Activitatea de coaching este adresata exclusiv persoanelor sănătoase din punct de vedere mintal.

Deci, clientul are obligația și responsabilitatea de a mă informa asupra stării sale curente de sănătate mintală.

bottom of page