Vrei și tu să te bucuri de echilbru emoțional, prosperitate și sănătate și să scapi, în sfârșit, de anxietate și stres, printr-un sistem străvechi, simplu, natural și dovedit științific?

După 20 ani de cercetare și practică, sunt gata să dezvăluiesc puterea secretă a tappingului emoțional, EFT (Emotional Freedom Technique) cu o tehnică simplă care, pas cu pas, te va ajuta să scapi de furie, anxietate, stres și frică în orice situație.

Când trecutul nu este trecut

Ai fost vreodată copleșit de sentimentul de a fi blocat într-un trecut dureros și de a retrăi la nesfârșit acele vechi certuri de familie, umilința din șscoală, acea prietenie pierdută fără să înțelegi de ce sau sfârșitul furtunos al unei relații amoroase?


Ai avut vreodată dureri de cap constante, tensiune în umeri sau în spate?


Știi când ți se pare că acumulezi o mie de gânduri, griji și neliniști care nu-ți permit să înfrunți prezentul cu seninătate?


Blocajele din trecut găsesc multe modalități de a se manifesta în prezent. Iar aceste răni continuă să sângereze, se redeschid și te obligă să retrăiești acele momente dureroase din nou și din nou.


Poate că te-ai gândit că așa trebuie să fie pe vecie.


Poate că ești convins că nu există nicio modalitate de a renunța la vechile traume și de a vedea prezentul într-un mod nou, diferit, mai bun.


Chiar dacă în adâncul sufletului știi că, dacă ai putea vindeca acele răni, energia ta ar fi deblocată, eliberându-te de un trecut care, până la urmă... nu mai există, și ai putea trăi un nou prezent și să construiești un alt fel de viitor.

Într-adevăr, există o cale.

Și în următoarele câteva minute o vei descoperi.


Vei învăța cum să îți vindeci rănile și să scapi de orice teamă, redescoperind o puternică sursă de vindecare care se află deja în interiorul tău.


Vei descoperi cum să te conectezi la sursa ta interioară de energie și să o simți curgând prin tine mai puternic ca niciodată.

În câteva minute vei începe să te simți mult mai liber.

Pot să îți pun o întrebare?

Relax

Cum te-ai simți dacă ai fi complet liber de vechile experiențele negative din trecut?


Dacă furia, gelozia, frica de judecată, sentimentul de a fi inadecvat, de a nu fi suficient de bun s-ar dizolva brusc într-un nor de fum?

Cum te-ai simți dacă nu ți-ar mai fi frică de suferință, de faptul că nu ai suficient timp, că nu ești suficient de iubit sau că nu ai suficienți bani pentru a-ți realiza visele?


Dacă te-ai putea trezi în fiecare dimineață plin de vitalitate și energie pentru a aborda munca la potențialul tău maxim, pentru a dedica timp oamenilor pe care îi iubești și pasiunilor tale reale, în perfectă armonie cu viața pe care ți-o dorești?


Cum ar fi dacă ai putea face față stresului într-un mod pașnic și să te îndrepți spre viitor plin de încredere și speranță?
O lume în care să ai relațiile, sănătatea, banii și fericirea pe care ți le dorești cu adevărat. Unde ești cel care deține controlul asupra emoțiilor și a propriei vieți.