Bine ai venit pe site-ul meu! Îmi pare bine să te întâlnesc în lumea virtuală.


 

Probabil ma cunosti sub numele de Rivadù. Numele meu real este Felicia J. Ursarescu.

Primul meu contact cu lumea creșterii personale a fost când, la 14 ani am gasit o carte de NLP în care erau explicate tehnici de gestiune a timpului și tehnici de studiu.

Am pus în aplicare fiecare cuvânt (cred ca și fiecare virgulă) din acea carte pentru că eram foarte speriată de examenul de admitere la liceu.

Rezultatul? Am intrat cu nota 10 la matematică.

În anul urmator, m-am confruntat cu o serioasă depresie după moartea tatălui meu. Mama unei prietene din liceu (care, culmea, era psiholoagă) mi-a prezentat fratele său, Cornelius, care, se ocupa de Yoga și tehnici de meditație.

Destul de ciudat pentru acei ani în Romania (vorbim încă de regimul lui Ceaușescu). În realitate, acel domn, care era mai mare decât mine cu 20 de ani, avusese o infecție cerebrală în timpul serviciului militar.

După ce s-a îmbolnăvit, medicii i-au dat maxim 8 luni de viață. Astfel, cu sentința de moarte in mână, Cornelius a putut avea acces la un anumit guru care trăia in București. Cu un regim de viață sever, exerciții de meditație si yoga zilnice a reușit să trăiască deși activitatea motorie era compromisă.

În această viață am fost binecuvântată să întâlnesc multe persoane extraordinare dar, Cornelius rămâne persoana cea mai dragă sufletului meu.

Cu o blândețe extremă m-a ajutat să trec prin acea perioadă dificilă.

Sub îndrumarea lui am practicat Hatha yoga și anumite forme de meditație.

Viața mi-a purtat pașii în alte direcții și astfel, am absolvit Facultatea de Informatică în Iași urmat de un Master în Marketing și Comunicare.

Dar, în tot acest răstimp, am continuat să caut, să citesc mai ales că, spre marea mea bucurie, după căderea regimului comunist, au fost publicate multe cărți de spiritualitate si creștere personală, interzise până atunci.

După câțiva ani petrecuți în domeniul editoriei și a publicității, mai mult în glumă decât în serios, am ajuns în Italia.

De fapt, ar fi trebuit să plec în Australia, dar o prietena m-a chemat în Italia și nu am stat prea mult pe gânduri pentru că vroiam să invăț limba și să cunosc cultura italiană înainte de a pleca, definitiv, în Australia.

Ideea este că în Australia nu am ajuns (încă) și tot în Italia sunt. În Italia am inceput să predau cursuri de certificare Microsoft dar în același timp, am inceput să frecventez diferite cursuri și grupuri de creștere personală, nu numai din curiozitate, dar si din exigențe personale..

Am început cu EFT (Emotional Freedom Tecnique), NLP, am devenit apoi Master Reiki Usui, Master Reiki Karuna, Master Reiki Celtic, Theta Healing, Metoda Silva, Psich-K Plus, Omega Deep Trance Healing si altele.

Daca te intereseaza, o parte din cursurile pe care le-am facut le poti gasi AICI.

Pentru moment, domeniul care mă pasionează cel mai mult este cel al hipnozei si neurostiintele.

Am frecventat diferite cursuri unde am întâlnit persoane nemaipomenite dar mai ales am văzut în direct puterea minții umane.

Sunt Professional Coach înscrisă la „Albo degli Coach Professionisti” - Italia, specializată in Coaching cu persoane dificile.

In sesiunile de coaching folosesc mai multe instrumente: hipnoza, NLP, EFT, metafore,etc. depinde de persoana pe care o am in fata si de necesitatile sale.

Încă predau cursuri de informatică în paralel cu activitatea de coach pentru că astfel reușesc să mențin in echilibru în viața mea.

Dacă dorești să îmi scrii o poți face la adresa de email: felicia.ursarescu@gmail.com

Voi răspunde cât de repede pot.

Îți mulțumesc pentru vizită. Viață lungă și prosperitate!