colaj copertina 100x5.jpg

Vrei și tu să te bucuri de echilbru emoțional, prosperitate și sănătate și să scapi, în sfârșit, de anxietate și stres, printr-un sistem străvechi, simplu, natural și dovedit științific?

După 20 ani de cercetare și practică, sunt gata să dezvăluiesc puterea secretă a tappingului emoțional, EFT (Emotional Freedom Technique) cu o tehnică simplă care, pas cu pas, te va ajuta să scapi de furie, anxietate, stres și frică în orice situație.

EFT cartea - 3.png

cumpară de pe Amazon.it

cumpară de pe Amazon.uk.co

cumpară de pe Amazon.com

Când trecutul nu este trecut

Ai fost vreodată copleșit de sentimentul de a fi blocat într-un trecut dureros și de a retrăi la nesfârșit acele vechi certuri de familie, umilința din șscoală, acea prietenie pierdută fără să înțelegi de ce sau sfârșitul furtunos al unei relații amoroase?


Ai avut vreodată dureri de cap constante, tensiune în umeri sau în spate?


Știi când ți se pare că acumulezi o mie de gânduri, griji și neliniști care nu-ți permit să înfrunți prezentul cu seninătate?


Blocajele din trecut găsesc multe modalități de a se manifesta în prezent. Iar aceste răni continuă să sângereze, se redeschid și te obligă să retrăiești acele momente dureroase din nou și din nou.


Poate că te-ai gândit că așa trebuie să fie pe vecie.


Poate că ești convins că nu există nicio modalitate de a renunța la vechile traume și de a vedea prezentul într-un mod nou, diferit, mai bun.


Chiar dacă în adâncul sufletului știi că, dacă ai putea vindeca acele răni, energia ta ar fi deblocată, eliberându-te de un trecut care, până la urmă... nu mai există, și ai putea trăi un nou prezent și să construiești un alt fel de viitor.

Într-adevăr, există o cale.

Și în următoarele câteva minute o vei descoperi.


Vei învăța cum să îți vindeci rănile și să scapi de orice teamă, redescoperind o puternică sursă de vindecare care se află deja în interiorul tău.


Vei descoperi cum să te conectezi la sursa ta interioară de energie și să o simți curgând prin tine mai puternic ca niciodată.

În câteva minute vei începe să te simți mult mai liber.

Pot să îți pun o întrebare?

Relax

Cum te-ai simți dacă ai fi complet liber de vechile experiențele negative din trecut?


Dacă furia, gelozia, frica de judecată, sentimentul de a fi inadecvat, de a nu fi suficient de bun s-ar dizolva brusc într-un nor de fum?

Cum te-ai simți dacă nu ți-ar mai fi frică de suferință, de faptul că nu ai suficient timp, că nu ești suficient de iubit sau că nu ai suficienți bani pentru a-ți realiza visele?


Dacă te-ai putea trezi în fiecare dimineață plin de vitalitate și energie pentru a aborda munca la potențialul tău maxim, pentru a dedica timp oamenilor pe care îi iubești și pasiunilor tale reale, în perfectă armonie cu viața pe care ți-o dorești?


Cum ar fi dacă ai putea face față stresului într-un mod pașnic și să te îndrepți spre viitor plin de încredere și speranță?
O lume în care să ai relațiile, sănătatea, banii și fericirea pe care ți le dorești cu adevărat. Unde ești cel care deține controlul asupra emoțiilor și a propriei vieți.

 

Cum ți s-ar schimba viața?

Dacă ești la fel ca majoritatea oamenilor din această lume haotică și mereu pe fugă, probabil că te confrunți cu o cantitate imensă de stres și frustrare.

Indiferent dacă ești sau nu conștient de acest lucru. Oprește-te pentru o secundă și gândește-te la asta.

Care dintre aceste lucruri te stresează la un anumit nivel, blocându-ți viața și energia vitală?

 • Ești îngrijorat că nu ai suficienți bani și că, fără să vrei, îți sabotezi viitorul și al familiei tale?

 • Te confrunți cu dureri musculare sau corporale și nu pare să existe un motiv aparent?

 • Relațiile tale nu sunt atât de satisfăcătoare pe cât ți-ai dori și te îndoiești de alegerile pe care le-ai făcut?

 • Slujba ta, șeful sau businesul tău sunt o sursă de anxietate și nu te simți niciodată atât de apreciat pe cât ți-ai dori?

 • Când ești cu alții, te temi de judecată sau te lupți să stabilești legături semnificative cu ceilalți?

 • Nu dormi bine noaptea sau suferi de insomnie, fiind prins în gânduri constante din nou și din nou?

 • Te cerți des cu familia ta și acest lucru îți provoacă furie și frustrare?

 • Ești nemulțumit de condiția fizică sau de greutate și toate eforturile tale par în zadar?

 • Ai deseori probleme cu partenerul sau te lupți să găsești partenerul "potrivit" pentru tine?

 • Porți cu tine experiențe negative din copilărie și din trecutul tău și te simți condiționat de ele?

 • Ești mereu obosit și fără energie?

 • Te ”arunci” uneori pe mâncare, fumat sau la alte forme de dependență pentru a diminua emoțiile negative?

 • Ai puține speranțe pentru viitor?

 • Simți că nu ai făcut destul în viață și te compari constant cu alții?

 • Simți uneori că nu își poți controla emoțiile și reacțiile?

Și dintre toate aceste lucruri, care te stresează cel mai mult?

Care dintre ele te încarcă cu emoții negative și frustrări?

Poate că și tu crezi că nu poți face nimic, poate că te gândești că trecutul nu poate fi schimbat, că e timpul să te resemnezi să trăiești așa, pentru că, până la urmă, acesta este caracterul tău, modul tău de a face față vieții.

Nu îți fă griji, nu ești singur.

Cei Mai Mulți Oameni Cred că Nu Pot Face Nimic pentru a Elimina Stresul, Frica și Durerea din Viața Lor și că a Trăi în Acest Fel Este Singura Alegere.

Până când încearcă Tapping...

De aceea, cei care au încercat EFT-ul o consideră cea mai eficientă metodă de dezvoltare personală pentru a depăși blocajele emoționale, pentru a-ți elibera energia vitală și pentru a-ți schimba viața.

1

Lucrează la rădăcina blocajului energetic

Tapping-ul se bazează pe principii de vindecare străvechi, care datează de peste 3.000 de ani și care ne-au fost transmise de la vechile mănăstiri chinezești Shaolin și Taoiste.

Artele vindecătoare orientale ale acupuncturii, acupresiunii, masajului Shiatsu și reflexologiei, doar pentru a numi câteva, au fost concepute pe baza hărților energetice definite de acești primii vindecători.

Vechea medicină chineză a identificat 20 de puncte pe meridianele energetice ale corpului nostru, prin care circulă toată energia noastră.

Temerile, stresul și emoțiile negative se acumulează chiar în aceste puncte, blocându-le. Prin tehnici simple de tapotare poți debloca acele puncte care te împiedică să trăiești viața pe care o meriți.

"Tapping-ul permite schimbarea gândurilor și a câmpurilor energetice din corp, ceea ce, la rândul său, duce la o mare îmbunătățire la nivel fiziologic prin reducerea stresului, a anxietății și a fricilor."

- Roger J. Callahan, Ph.D., pionier al terapiei energetice

"Beneficiile vindecării prin tapping sunt imense"

 

- Deepak Chopra

2

Reîncarcă creierul la nivel neurologic

După cum demonstrează Neuroștiințele, fiecare amintire pe care o ai este codificată în mintea ta și asociată cu o anumită emoție.

Această asociere creează apoi o cale neuronală care declanșează un răspuns fiziologic specific ori de câte ori o experiență este considerată relevantă pentru acea memorie.

De exemplu, s-ar putea să începi să tremuri de fiecare dată când ți se prezintă ocazia de a vorbi în public.

Atunci când tappingul deblochează energia fricilor tale inconștiente într-unul din punctele meridianelor, această cale neuronală se deblochează și ea.

Acest lucru înseamnă că acum ai disponibil un spațiu pentru a recrea această cale într-un mod nou, prin utilizarea afirmațiilor pozitive.

3

Învățarea tappingului emoțional (EFT) este (aproape) o joacă de copii