top of page

Auto Hipnoză pentru conexiunea cu Conștiința Universală

Noul titlu din #BibliotecaRivadu:

Auto-Hipnoză pentru Conexiunea cu Conștiința Universală


Auto-hipnoza este o metodă blândă și delicată de a intra în contact cu cea mai profundă parte a noastră, partea subconștientă (sau inconștientă, cei doi termeni trebuie înțeleși ca sinonime), și de a comunica direct cu această parte profundă a noastră. Comunici direct, adică cu limbajul subconștientului.

Iar limbajul preferat de subconștient este limbajul hipnotic, care funcționează prin repetarea unor segmente de instrucțiuni.

În timpul autohipnozei vocea te ghidează într-o stare de relaxare profundă, diferită de cea de veghe, în care mintea conștientă - cu toată rezistența ei - este cea care domină. Ești însoțit într-o stare mai profundă - asemănătoare meditației - în care mintea poate renunța la rezistența conștientă și devine mult mai receptivă la noile instrucțiuni pe care urmează să i le implantezi. Instrucțiuni de natură constructivă, pozitivă, de împuternicire.

Vei acționa, așadar, cu cel mai mare respect și delicatețe, direct asupra ta, cu scopul de a te elibera de frânele autolimitante și de a putea astfel să exprimi tot ce ai mai bun din tine, în fiecare domeniu al vieții tale.

Mai presus de toate, nu există nimic impus sau forțat.

Pentru că realitatea este că, la fel ca starea de veghe, starea hipnotică este, de asemenea, o stare naturală a minții. Mintea subconștientă vorbește limbajul hipnozei pentru că funcționează prin hipnoză. Și se poate spune că suntem cu toții, mai mult sau mai puțin, parțial hipnotizați, iar efectele hipnozei le vedem în fiecare zi, atât în lucrurile mici, cât și în cele mari: când reacționăm exact în același mod la aceleași situații, când suntem victimele micilor sau marilor noastre gesturi compulsive, când cădem din nou în aceleași greșeli, când ne dăm seama ce am făcut și exclamăm: "Dar de ce am făcut-o? Ce prost sunt!".Toate dependențele au o natură hipnotică, iar de natură hipnotică sunt, de asemenea, toate modelele noastre de comportament.

Ele sunt conduse de energii psihice subconștiente, de programe instalate în noi prin condiționări, obiceiuri, învățături inculcate, obligații, credințe, idei negative. Aceste programe sunt cele care ne hipnotizează. Cu ajutorul auto-hipnozei, ne de-programăm de programele care ne limitează și ne reprogramăm cu programe care ne eliberează și ne dau putere. Prin urmare, cea mai eficientă strategie este să ne "auto-hipnotizăm" cu programe constructive, care vor lucra automat pentru noi și nu împotriva noastră.

Acesta este modul în care funcționează toate audio de auto-hipnoză din biblioteca Rivadu.
57 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page