top of page

EFT și afirmații pentru energia feminină


Acest articol este inspirat de clientele cu care lucrez, cu cei care au cartea ”EFT – Intră în contact cu propriile emoții și gestionează-le în mod eficient!” si care mi-au cerut sa ilustrez cum putem folosi EFT pentru afirmațiile pozitive. Zilele trecute mi-a atras atenția comentariul unei doamne pe de canalul meu YouTube, și anume mi-a sugerat să fac un audio pentru energia feminină. Așa cum am spus, am întânlit dificultăți cu energia feminină la multe dintre clientele mele. Așadar... hai să vorbim despre energia sacră feminină.

Trăim într-un plan dual în care opușii co-există. Fiecare ființă, orice există în acest plan de creație are o energie feminină și o energie masculină, în proporții diferite.

Energia feminină sacră este hrănitoare, blândă, ancorată în pământ, cu limite puternice și încrezătoare în intuiția ei.

Energia masculină sacră este prezentă, logică și concentrată, cu o dorință profundă de a proteja și de a construi. Atunci când aceste două energii lucrează împreună în noi, ele creează o dulce uniune care ne permite să îmbrățișăm tot ceea ce ne face umani.

Pentru femei, îmbrățișarea femininului sacru înseamnă să își realizeze pe deplin esența divină, să se conecteze la toată puterea ei și să creeze o lume mai armonioasă. Acest lucru nu înseamnă că operăm doar din energia noastră feminină. Este vorba despre înțelegerea întregii noastre game de putere, atât ca ființe feminine, cât și ca ființe masculine, și despre cultivarea acestei energii atunci când este nevoie.

La foarte multe dintre clientele mele, observ energie masculină în exces:

Multe femei simt presiunea de a fi, de a vorbi și de a acționa masculin pentru a reuși în cariera lor și în lume. Mă străduiesc să ajut aceste femei să își recunoască și să își îmbrățișeze energia feminină înnăscută. Ele pot fi în poziții de conducere într-o lume care recompensează calitățile masculine, dar asta nu înseamnă că nu pot îmbrățișa și găsi putere în cele feminine. O femeie care-și ia creativitatea și energia din îngrijirea rafinată a propriei persoane este mai puternică decât una care se forțează atât de mult încât se epuizează și nu mai simte bucurie și plăcere.

Desigur, bărbații pot și ar trebui să se conecteze cu femininul lor interior, iar femeile pot și ar trebui să se conecteze cu masculinul lor interior. Totuși, aceste energii sacre sunt dincolo de gen. Toată lumea - toate genurile – oricine își poate găsi echilibrul cu ambele.

Aici ai exercițiul EFT în care folosesc afirmații pozitive pentru energia sacră feminină.


Ești pregătit să încerci un NOU mod de vindecare?

EFT – Intră în contact cu propriile emoții și gestionează-le în mod eficient!” / ca să înveți metoda de echilibru emoțional și energetic EFT.

Vindecarea și integrarea Copilului Interior Rănit: metoda care, pas după pas te ajută să te conectezi cu Copilul tău Interior și să vindeci părțile rănite.

Canalul YouTube Rivadù – unde găsești meditații ghidate, podcasturi și interviuri pe teme de creștere și dezvoltare personală.

248 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page