top of page

Vindecarea și Integrarea Copilului Interior Rănit

copilul interior 6.jpg

Important!

După ce ai cumpărat cartea contactează-ne la info@rivadu.com pentru a primi materialele audio și alte bonusuri!

Oriunde te-ai afla în lume poți avea și tu cartea ”Vindecarea și Integrarea Copilului Interior Rănit”.

Anglia :

Franța :

Italia :

Germania :

Restul Lumii :

IMPORTANT: după ce ai cumpărat cartea de pe Amazon, contactează-mă la info@rivadu.com. În email scrie-mi numele, prenumele tău și dovada cumpărării cărții. Astfel, vei avea acces la materialele audio care fac parte din metoda descrisă în carte.

 

Trauma trăită în copilărie poate fi devastatoare. Purtarea greutății unei experiențe traumatice include adesea un dialog psihologic intern de vină, rușine, înfrângere și autosabotaj.

 

Cu această metodă de lucru pentru vindecarea Copilului Interior Rănit, mergem în subconștient și în copilăria ta pentru răspunsuri. Vindecăm răni, eliminăm blocaje și găsim adevăratele rădăcini ale oricărei disonanțe și lupte interne. Cartea are ca supliment materiale audio.

 

Vom merge într-o stare profundă de meditație pentru a face o călătorie către partea subconștientă: mai întâi conectarea cu Copilul Interior, apoi vindecarea sa și, în sfârșit, integrarea Părinților Ideali pentru a vindeca dinamicile interioare subconștiente și eradicarea oricăror blocaje. Abordarea problemelor la acest nivel ne ajută să ocolim mecanismele de rezistență ale ego-ului.

 

Am experimentat personal cum rănile Copilului Interior pot deveni blocaje mari în călătoria dezvoltării noastre personale și spirituale pentru că partea noastră de Copil Interior menține o mulțime de frici și credințe dăunătoare de care nu suntem conștienți ca adulți. Există o mulțime de adulți nefericiți, al căror Copil Interior deține cheia răspunsurilor.

 

Așadar, te încurajez să practici fișele de lucru și meditațiile de autovindecare pentru integrarea Copilului Interior Rănit și compensarea blocajelor energetice.

bottom of page